Bruidsstyling

Bruidsstyling

Specialist in Bruidsstyling. De mooiste dag van je leven, daar hoor jij er op je mooist uit te zien. Als freelance bruidsstyliste kan je daar goed bij adviseren.

Complete bruidsstyling aan huis of op locatie!

Jij hoeft de deur niet meer uit, ik kom aan huis of op locatie voor zowel de trouwdag en de proefdag. De op de proefdag gemaakte afspraken zullen worden uitgevoerd zodat jij je kan voorbereiden op wat komen gaat. Zodra jij je trouwjapon hebt aangetrokken wordt er gezorgd voor de laatste aanpassingen van jouw trouwkapsel. Het totaal plaatje moet helemaal kloppen zodat jij de dag geheel ontspannen en zonder zorgen kan beginnen.

Familie, vrienden en bruidsmeisjes

Het is ook mogelijk om het haar en/of make-up van familieleden, vriendinnen en niet te vergeten de bruidsmeisjes te verzorgen voor de grote dag. Neem contact op voor de mogelijkheden. Reserveren, een vrijblijvende offerte of meer informatie Klik Hier.

WeddingFair Zwolle 13-10-2019

Trouwbeurs Zwolle vind je op zondag 13-10-2019 in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse stadion. Open van 11 – 17 uur. Gratis entree.

WeddingFair Zwolle 13-10-2019

Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk!

Ervaringen

Bekijk ook

Werkwijze

Voor een onvergetelijke dag

Copyright © 2019 Thuiskapster / bruidsstyliste Hoogeveen.nl
Top