Bruidsstyling

Logo Bruidsstyliste Roelien

Bruidsstyling

Specialist in Bruidsstyling. De mooiste dag van je leven, daar hoor jij er op je mooist uit te zien. Als freelance bruidsstyliste kan je daar goed bij adviseren.

Complete bruidsstyling aan huis of op locatie!

Jij hoeft de deur niet meer uit, ik kom aan huis of op locatie voor zowel de trouwdag en de proefdag. De op de proefdag gemaakte afspraken zullen worden uitgevoerd zodat jij je kan voorbereiden op wat komen gaat. Zodra jij je trouwjapon hebt aangetrokken wordt er gezorgd voor de laatste aanpassingen van jouw trouwkapsel. Het totaal plaatje moet helemaal kloppen zodat jij de dag geheel ontspannen en zonder zorgen kan beginnen.

Familie, vrienden en bruidsmeisjes

Het is ook mogelijk om het haar en/of make-up van familieleden, vriendinnen en niet te vergeten de bruidskinderen te verzorgen voor de grote dag. Neem contact op voor de mogelijkheden. Reserveren, een vrijblijvende offerte of meer informatie Klik Hier.

Wedding Event Love Forever 

Beleef alvast jullie Trouwdag op zondag 3 november op het prachtige landgoed Overcinge in Havelte. Diverse enthousiaste trouwbranche leveranciers staan klaar om vrijblijvend met jullie in gesprek te gaan over de wensen van jullie Trouwdag.
Kom ook inspiratie op doen en beleef het mee op zondag 3 november 2019. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur opent Landgoed Overcinge haar deuren.

Landgoed Overcinge
Linthorst Homanlaan 1
7971 RK Havelte


Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk!

Ervaringen

Bekijk ook

Werkwijze

Voor een onvergetelijke dag

Wil jij er op je mooist uitzien op de mooiste dag van je leven?
Bekijk dan beschikbaarheid en prijzen!

Copyright © 2019 Thuiskapster / bruidsstyliste Hoogeveen.nl
Top