Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Naast jouw bruidskapsel, verzorg ik ook graag jouw bruidsmake-up. Jij hoeft de deur niet meer uit, ik kom aan huis of op locatie voor zowel de trouwdag en de proefdag. Ga je trouwen in Hoogeveen of daarbuiten? Dan verzorg ik graag je bruidskapsel en bruidsmake-up.

Werkwijze

Kijk vandaag nog of ik beschikbaar ben op jouw trouwdatum en voorkom teleurstelling dat ik op jouw dag al bezet ben. We zetten jouw gewenste datum gelijk vast. Samen gaan we kijken wanneer de proefsessie zal plaatsvinden. Meestal plannen we de proefsessie zo’n 8 tot 4 weken voor je bruiloft. Tijdens de proefsessie gaan we al jouw wensen bespreken en ik zal je daarbij ook adviseren. We gaan kijken wat het beste bij jouw past en waar jij je het prettigst bij voelt. Daarnaast bespreken we ook jouw wensen voor de trouwdag, tijdstip, locatie, enz.

Bruidsmake-up | Thuiskapster Hoogeveen

De Trouwdag

De op de proefdag gemaakte afspraken zullen worden uitgevoerd zodat jij je kan voorbereiden op wat komen gaat. Zodra jij je trouwjapon hebt aangetrokken wordt er gezorgd voor de laatste aanpassingen van jouw trouwkapsel en bruidsmake-up. Het totaal plaatje moet helemaal kloppen zodat jij de dag geheel ontspannen en zonder zorgen kan beginnen.

Familie, vrienden en bruidsmeisjes

Het is ook mogelijk om het haar en/of make-up van familieleden, vriendinnen en niet te vergeten de bruidsmeisjes te verzorgen voor de grote dag. Neem contact op voor de mogelijkheden. Reserveren, een vrijblijvende offerte of meer informatie klik hier of telefonisch naar 06 53 20 31 11

Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk!

Copyright © 2019 Thuiskapster / bruidsstyliste Hoogeveen.nl
Top